Η ΕταιρείαΛίγα λόγια για εμάς

Με κίνητρο το ατελείωτο πάθος μας για την αρωματοποιία, δημιουργήσαμε στην Ελλάδα το μοναδικό κατάστημα l’ atelier du Parfum, όπου το άρωμα και οι αισθήσεις κυριαρχούν. Με αφετηρία μας τις διάσημες αρωματοποιίες στο GRASSE και την τέχνη της δημιουργίας των μυρωδιών, συνεχίσαμε το ταξίδι των αρωμάτων με προορισμό μας την καρδιά της Αθήνας.

Ποιοι είμαστε και ποιοι είναι οι στόχοι μας...
Το l' atelier du Parfum είναι ένα κατάστημα που έκανε τη διαφορά στις αρωματοποιίες της Ελλάδα. Οποιοσδήποτε μπορεί να μυρίζει υψηλής ποιότητας αποστάγματα σε πολυτελείς συσκευασίες και προσιτές τιμές.

Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης αποτελούμενη από eau de parfum, eau de toilete, body lotion, shower gel και body oil για κάθε μοναδικό άρωμα.Στο L' Atelier du Parfum, μέσα από τη σειρά SUR MESURE ανακαλύπτουμε για κάθε unique πελάτη μας, άνδρα και γυναίκα, την δική του ξεχωριστή μυρωδιά, για να αφήνει στους γύρω του εικόνες και μνήμες, μέσα από το άρωμά του.Στο Atelier μας θα βρείτε αποκλειστικά τα μοναδικά αρωματικά χώρου TEATRO FRAGRANZE UNICHE, καθώς και τα αρωματικά προιόντα περιποίησης, αρωματικών χώρου και κεριών, των οίκων LOTHANTIQUE και COWSHED. Ακόμα μπορείτε να προμηθευτείτε πρακτικές συσκευασίες ταξιδίου -travel kit ,για ταξίδια γεμάτα αρώματα.

Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, είτε online(SHOP ONLINE: www.latelierduparfum.gr, FACEBOOK: facebook.com/latelierduparfum.gr), είτε τηλεφωνικά (Τηλ. Παραγγελιών 211 213 6340) και να παραλάβετε την παραγγελία σας στην διεύθυνση σας.

Επικοινωνία