Με κίνητρο το ατελείωτο πάθος μας για την αρωματοποιία, δημιουργήσαμε στην Ελλάδα το μοναδικό κατάστημα l’ atelier du Parfum, όπου το άρωμα και οι αισθήσεις κυριαρχούν. Με αφετηρία μας τις διάσημες αρωματοποιίες στο GRASSE και την τέχνη της δημιουργίας των μυρωδιών, συνεχίσαμε το ταξίδι των αρωμάτων με προορισμό μας την καρδιά της Αθήνας.

Ποιοι είμαστε και ποιοι είναι οι στόχοι μας...

Το l' atelier du Parfum είναι ένα κατάστημα που έκανε τη διαφορά στις αρωματοποιίες της Ελλάδα. Οποιοσδήποτε μπορεί να μυρίζει υψηλής ποιότητας αποστάγματα σε πολυτελείς συσκευασίες και προσιτές τιμές.

SUR MESURE
Στο LAtelier du Parfum, μέσα από τη σειρά SUR MESURE ανακαλύπτουμε για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, άνδρα και γυναίκα, την δική του ιδιαίτερη μυρωδιά, για να αφήνει στους γύρω του εικόνες και μνήμες, μέσα από το άρωμά του.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από 150 διαφορετικές εσάνς σας προτείνουμε και δημιουργούμε μαζί σας το δικό σας άρωμα.
Παράλληλα, δημιουργήσαμε ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης αποτελούμενη από eau de parfum, eau de toilete, body lotion, shower gel  scrub και body oil για κάθε μοναδικό άρωμα.

Για την περιποίηση προσώπου, θα βρείτε φυτικές μάσκες προσώπου, σαπούνια για ενυδάτωση και είδη με υαλουρονικό οξύ για πλήρη ενυδάτωση προσώπου και χειλιών.
Για τα παιδιά φέρνουμε  την παιδική  υποαλλεργική σειρά IL GIARDINO DEI PICCOLI – ERBOLARIO.
Για το σπίτι θα βρείτε  μεγάλη γκάμα αρωματικών κεριών,  REED DIFFUSER σε 25 διαφορετικά αρώματα, αρωματικά φακελάκια για συρτάρια, αρωματικά φύλλα ντουλαπιών , πέτρες ποτισμένες με Λεβάντα, όμορφα  αρωματικά κεραμικά που κρεμιούνται.

Σε όλα θα βρείτε και refill ώστε όταν σας τελειώσουν να τα αντικαταστήσετε οικονομικότερα.

Εκτός από τα δικά προϊόντα θα βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία σε είδη περιποίησης προσώπου και σώματος από ευρωπαϊκούς οίκους, όπως  THE SOMERSET TOILETRY COLERBOLARIOBORGERELLOLAVANDA DI VENZONE,  TEATRO FRAGRANZE UNICHE και COWSHED.